Notice: Undefined index: l in /home/klimagroup/www/root/index.php on line 4
Kлиматични и вентилационни системи от Клима Груп ООД

Контакти

Офис адрес Офис адрес:
гр. Пловдив 4006
ул Удроу Уилсън 4
Телефони за връзка Телефон за връзка:
032 634004
Електронна поща Електронна поща:
klima_group@abv.bg
Работно време Работно време:
Всеки делничен ден
от 8:30 до 17:30 часа
  Изпрати запитване

Търси

 
 
  
“КЛИМА ГРУП” ООД е една от най-бързоразвиващите се компании за климатична техника и вентилационно оборудване на българския пазар.
 
 
 
      Фирмата е създадена през 1999 година и веднага започва своята дейност с капитал и технически средства, съобразени с нуждите на пазарната реализация. В началото на своето развитие Клима груп ООД стъпва бързо и сигурно на пазара. Предпоставка за това са високите критерии за качество, отличната материално-техническа база и находчивия мениджърски подход на създателите на компанията. Първоначално дейността е ограничена в техническа поддръжка на съоръжения и системи в областта на климатичната техника, като впоследствие се развива в търговска и обслужваща. Така Клима груп ООД постепенно затваря цикъла ДОСТАВКА - ТЪРГОВИЯ - СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ - СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО. Понастоящем фирмата обслужва сферите на доставка, монтаж, сервизно обслужване на климатични съоръжения и системи, производство на вентилационно и аспираторно оборудване, изграждане на отоплителни инсталации, както и много други специфични съпътстващи дейности. Обслужваните обекти са както частни, така и на промишлени професионални партньори: производствени бази и халета, складови помещения, хотели, ресторанти, болници, частни домове и други.
 
     Търговската насоченост, комбинирана със собствената производствена номенклатура се превръщат в печелившата формула, довела Клима груп ООД до една от лидерските позиции на пазара в своята област. Основните елементи, допринесли за развитието на фирмата са човешките ресурси, техническия капацитет и наличието на собствена складова, производствена и административна база.
 
    ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ:
    Персоналът ни се подбира изключително прецизно. Висококвалифицираните специалисти са ценна база за фирмата и затова Клима груп ООД  създава отлични условия на труд за своите служители. Високото професионално ниво на работещите е от водещо значение при подбора на личния състав. Важно правило, което фирмата следва, е работа с постоянен персонал, с поетапно добавяне на нови служители.
 
     ТЕХНИЧЕСКИ КАПАЦИТЕТ:
   Наличната техническа база (инструментна, компоненти, компютъризирани мощности) е от най-съвременно поколение и се обновява според последните изисквания на пазара. Непрекъснатото увеличаване на техническите възможности и модернизирането на вече съществуващите допринася за гъвкава, бърза и качествена реализация, целогодишно и независеща от атмосферни влияния.
 
    
    ТРАНСПОРТНА БАЗА:      
    Автомобилният парк на фирмата е от оборудвани, специализирани мобилни групи. Броят им непрекъснато се увеличава, като техническия капацитет и транспортната осигуреност винаги са в синхрон. Дублирането на технически възможности осигурява надежност по всяко време. Превозните средства се подържат в идеално техническо състояние и регулярно наличните мощности се допълват с нови.
  
     Доверието на клиентите към Клима груп ООД е оправдано с цената на безкомпромисно качество в изработката и проектирането. Приоритет на фирмата към своите контрагенти са коректността и изрядността.
 
      Бъдещите планове за развитие на Клима груп ООД са свързани предимно с увеличаване на производствените мощности и още по-взискателно селектиране на търговските контрагенти, дистрибутирани изключително на българския пазар с най-качествените продукти.